fbpx

Wat anderen zeggen


Heeft u een aankoop bij ons gedaan en wilt u een review schrijven? Dat waarderen wij enorm! 

Het kan via deze link: Laat hier een review achter.

Eerder achtergelaten recensies: 

Echt een hele mooie leren shopper/tas gekocht en super blij mee. Er past heel veel in en hij blijft mooi, ondanks dat ik er altijd veel te zware spullen in doe. Daarbij wordt het leuk ingepakt. Een aanrader!

***** – Sjern.

De tas die ik bij Avalinn heb gekocht is van goede kwaliteit. Mooie kleuren, een fijn extra zakje en groot genoeg voor mijn spulletjes. Heel blij met de aankoop!

***** – Esther.

Goede en zeer snelle service! Mijn vilten tas was snel geleverd! Producten zijn van goede kwaliteit. De dames achter Avalinn staan je leuk en spontaan te woord. Echt een aanrader voor een leuk cadeau (voor jezelf en voor een ander)!

***** – Ilonka.

Hele snelle service, en ik ben dolblij met mijn sjaal Fien. Supermooie kwaliteit! De sjaal was binnen 1 dag al binnen. De dames zijn alle drie heel enthousiast en enorm vriendelijk. Zeker een aanrader, ik blijf de website ook absoluut volgen.

***** – Thomas.

***** – Caroline.

***** – Mascha.