fbpx

Tassen


Vilten tas Grijs_Zwart detail

Wat maakt een tas tot een favoriete tas? 

Een heel persoonlijke keuze die voor iedereen anders zal zijn. Voor mij is het afhankelijk van een aantal factoren: het materiaal, de grootte, de lengte van de hengsels, de kleur en het doel waarvoor de tas gebruikt gaat worden. De perfecte combinatie van deze factoren vormt mijn favoriete tas.

Tassen 1 Avalinn

Al lange tijd stond het maken van tassen op mijn lijstje van dingen die ik wilde gaan doen. De opening van Avalinn was daar de juiste timing voor. Voor onze eerste tas heb ik gekozen voor een toegankelijk materiaal wat goed te verwerken is. Vilt is een warm ogende stof die in 3 mm dikte stevig aanvoelt. Om het kostenplaatje leuk te houden heb ik gekozen voor 100% polyester vilt. Ik wilde graag een tas maken die betaalbaar is en waar lekker veel in past. Van een laptop tot je strandspullen, tijdschriften enzovoort. Ruimte genoeg. Met hengsels die comfortabel over je schouder passen. Niets is zo hinderlijk als een hengsel waar je arm net niet lekker in past, toch? 

Tassen 2 Avalinn

Onze tassen zijn er in verschillende uitvoeringen. Een tas van 1 kleur met katoenen hengsels over de gehele tas genaaid. Een tas uit 2 verschillende kleuren met effen katoenen hengsels. Een tas uit 2 verschillende kleuren met hengsels van vilt in de kleuren van de tas. We gaan zelfs zo ver dat je op bestelling je eigen tas kunt samen stellen. Er staan kleuren op de website waar je uit kunt kiezen. De tassen zoals ze op de website staan hebben geen telefoonvakje. Voor een kleine toelage kun je een telefoonvakje in je zelf samengestelde tas krijgen. Dit kun je allemaal aangeven. Laten we eerlijk wezen: hoe leuk is het om een tas te hebben waarvan er geen honderden te koop zijn. Jouw keuze maakt het uniek. 

Tassen 3 Avalinn

Amber heeft het naaien van tassen inmiddels ook onder de knie. Dat maakt dat we samen aan het tassenproject werken. Super leuk om dat samen te doen. 

Inmiddels is ons experiment met kunstleer geslaagd en is ook deze tas te vinden in onze shop in de vorm van een schoudertas en binnenkort volgt ook een rugzak die je ook als schoudertas kunt dragen! 

Liefs, 

Rianca


Geef een reactie

%d