fbpx

Over ons


Hoi!

Wij zijn Amber, Rianca en Anniek, de dames achter Avalinn. Moeder en dochters, of zussen en moeder. Het is maar net hoe je het wilt noemen. Avalinn is dus een echt familiebedrijf, onze droom. 

Even voorstellen…

Hai, mijn naam is Rianca. Getrouwd met Hans, moeder van Anniek en Amber, schoonmoeder van Robin en Omi van Yenthe en Julan. Naast mijn werk voor Avalinn werk ik als managementassistente bij een organisatie in de jeugdzorg. In mijn vrije tijd ga ik graag met Hans met onze camper op pad. Ook lees ik graag en luister naar muziek. Ik kan enorm genieten van creatieve dingen zoals schilderen.

Hoi! Ik ben Anniek. Ik ben afgestudeerd als leerkracht in het basisonderwijs. Naast mijn werk als ICT’er voor een onderwijsstichting (en voorheen voor de klas) werk ik met heel veel plezier aan onze webshop. Verder lees ik graag, schrijf ik graag en spendeer ik graag mijn tijd in de zon met de mensen die mij lief zijn.

Hi, ik ben Amber! Moeder van twee heerlijke kindjes en verloofd met hun vader. De meeste tijd van de week ben ik thuis te vinden met onze dochter Yenthe en onze zoon Julan. Verder vul ik natuurlijk mijn tijd met werkzaamheden voor de webshop, zijn wij graag met onze favoriete mensenen doen wij maar al te graag leuke dingen met elkaar.

Hoe zijn wij begonnen?

Alle drie worden wij gedreven door creativiteit en het gemis daarvan in ons leven deed ons verder denken. Ook liepen wij er in de corona-tijd tegen aan dat we de verbinding tussen mensen kwijt waren. En hoe fijn is het om, als je even niet bij iemand langs kunt, een persoonlijk cadeautje te kunnen sturen? Hier is het idee ontstaan om samen een webshop te beginnen, een webshop met voornamelijk zelf ontworpen en zelf geproduceerde producten. 

Goede kwaliteit en een fijne service vinden wij erg belangrijk. Wij werken met veel enthousiasme in en aan onze webshop en wij hopen dat jullie er ook blij van worden! 

Veel shopplezier! 

Team Avalinn


P.s. Volg je ons al op Facebook en Instagram? Zo blijf je meteen op de hoogte van nieuwe producten!