fbpx

Herinneringenboek – Mijn liefste herinneringen aan jou.


Het Herinneringenboek – Mijn liefste herinneringen aan jou – Invulboek 1

Helaas is het leven niet alleen altijd leuk. Soms en gelukkig niet heel vaak maken we ook intens verdrietige dingen mee. Zo kan het zijn dat je als mama of papa te horen krijgt dat jouw leven binnen niet al te lange tijd gaat eindigen. Ongelofelijk verdrietig. Het zal zo ontzettend moeilijk zijn om je kinderen achter te moeten laten. Wat wil je ze nog allemaal meegeven over jou en over hun leven. Wij hebben een zo dierbaar mogelijk herinneringenboek – mijn liefste herinneringen aan jou ontwikkeld waar je over jezelf kunt vertellen, maar ook over je kind. 

Het Herinneringenboek – Mijn liefste herinneringen aan jou – Invulboek 2

Het boek begint met een uitleg pagina die je na het schrijven van het boek eruit kunt scheuren. Deze pagina vertelt hoe wij het boek bedacht hebben. Bij het boekje zitten  totaal 7 enveloppen, 1 is voor in het boek geplakt en daar vind je een aantal sluitstickers, 5 grote enveloppen en 1 kleine. Hier kun je een briefje of kaartje in stoppen en op een pagina plakken. Het boek sluit met een mooi lint zodat de inhoud er niet uit kan vallen. 

Na deze pagina kun je starten met een foto van jezelf en je kind. Het eerste deel is bedoeld om veel dingen over jezelf vertellen. Uit wat voor gezin ben je zelf afkomstig, je kunt een stamboom invullen, vertellen hoe jouw jeugd was en waar je bent opgegroeid. Ook kun je een aantal favorieten van jou invullen, zoals eten, film enz. Meestal heeft een kind 2 ouders, maar hoe hebben die elkaar ontmoet? Ook daar is plek voor gemaakt. Tussen de invulstukken door zijn er pagina’s om zelf te schrijven over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn om in het boekje te zetten. Er is ruimte voor foto’s en er staan enkele mooie spreuken in. Een praktisch stuk is een deel dat gaat over wat voor medische zaken er bij jou en jouw familie spelen of gespeeld hebben die bv erfelijk kunnen zijn. Denk aan allergieën, bepaalde ziektes en andere zaken die in de toekomst belangrijk zouden kunnen zijn voor je kind.

Het Herinneringenboek – Mijn liefste herinneringen aan jou – Invulboek 3 Het Herinneringenboek – Mijn liefste herinneringen aan jou – Invulboek 4

Het tweede deel gaat over je kind en heet: En toen kwam jij. Hier vertel je over je kind, wanneer het  geboren is, het geboortegewicht en de lengte. Als je een dochter hebt en jij bent de moeder kan het voor het kind fijn zijn als ze bv iets leest over de zwangerschap of de bevalling. Je vertelt over de jeugd van het kind, waar ging het naar school en wie waren de vriendjes/vriendinnetjes. Hoe de schooltijd verlopen is en ook hier is veel ruimte om zelf te schrijven en foto’s te plakken. Er is ruimte voor een wens voor je kind en jullie fijnste herinneringen. 

Het Herinneringenboek – Mijn liefste herinneringen aan jou – Invulboek 7

Als laatste is er ruimte voor je kind om te schrijven en foto’s te plakken.

Het is een boekje met een zware lading, maar naar ons idee zeer de moeite waard om het in te vullen. 

Liefs,

Team Avalinn


Geef een reactie

%d