fbpx

Cadeautips voor de vakantieliefhebbers!


Vakantie invulboeken

Cadeautips voor de vakantieliefhebbers!

Ga jij een mooie reis maken of ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die een reis gaat maken? Of misschien gaat het alleen om een vakantie? Wij zijn zelf absoluut voorstander van je herinneringen bijhouden! Daarom hebben wij een aantal invulboeken ontworpen waar dit perfect in kan. Zit jouw favoriet hier tussen?

Het Reisjournal

Het reisjournal is het meest algemene invulboek. Bovenaan de pagina is er ruimte om de datum in te vullen en verder zijn er lijntjes om je hele dag te beschrijven. Ook is er ruimte voor wat foto’s of eventueel een leuke collage. 

Dit boek is een absolute aanrader omdat dit boek heel algemeen te gebruiken is!

Het Camper Dagboek

Dit boek is ideaal voor de camperaars onder ons! Een invulboek met kant en klare ruimte om onder andere de locatie, kilometerstand, het reisgezelschap en natuurlijk je eigen verhaal in te vullen. Zo krijg je uiteindelijk een prachtig overzicht van waar je allemaal geweest bent. Leuk om te maken en misschien wel nog leuker om later weer terug te lezen.

Het Vakantie Herinneringenboek 

Het Vakantie Herinneringenboek is geschikt voor de kleinere en kortere vakanties. Een onwijs leuk boek met veel leuke vragen om in te vullen. Er is in dit boek ruimte om acht vakanties vast te leggen. 

Dit boek is ook in een set te bestellen. In de set zit ook een stickervel en een rol washi tape. De perfecte aanvulling om van dit boek een dierbare herinnering te maken. 

Wens jij je dierbare een fijne vakantie of reis met een van onze invulboeken?

Liefs, 

Amber


Geef een reactie

%d