fbpx

5 cadeautips voor zwangere vrouwen en de baby’s


Cadeautips voor zwangere vrouwen en baby's

Zie jij door de bomen het bos nog? Nee? Ik begrijp het helemaal! Er zijn zo ontzettend veel dingen die je een zwangere vrouw cadeau kunt geven. Daarom ga ik je helpen! Ik heb namelijk een verlanglijstje gemaakt, eentje waarvan ik zeker weet dat iedere zwangere vrouw er blij van zou worden!

Het mijn eerste drie maanden boek

Hoe bijzonder is deze tijd, en hoe bijzonder is het om dit later uitgebreid terug te kunnen kijken. En lezen natuurlijk, in het boek is namelijk genoeg ruimte voor foto’s en tekst. 

Een heerlijk slaapzakje

Een gouden mandje voor ieder kindje. Zo fijn en comfi. We hebben ze natuurlijk in verschillende printjes, stofjes en kleuren. Heb jij je favoriet al gevonden?

Een van de fijne speenknuffeltjes

Zelf heb ik een dochter die heel rustig wordt als ze ergens aan kan friemelen. Dan is dit een uitvinding! De speenknuffeltjes hebben we bijpassend bij de slaapzakjes, altijd leuk om te kunnen matchen.

De textielposters

Ben jij nog op zoek naar iets om de kamer van het kindje mee aan te kleden of op te vrolijken? Daar zijn deze textielposters perfect voor! We hebben ze in drie verschillende soorten. Wit/roze, blauw en bruin. Zo schattig!

De speenkoorden

Nog zo’n leuk item! En handig ook! Ik weet inmiddels uit ervaring dat kindjes hun speen graag uit hun mond trekken en ergens droppen. Wil jij voorkomen dat die speen elke keer kwijt raakt? Daar zijn onze speenkoorden een uitvinding voor! Ook deze hebben we natuurlijk in verschillende kleuren, voor ieder wat wils!

Ben jij hiermee geïnspireerd om het juiste cadeautje voor die dierbare te kopen? Ik hoop het!

 

Liefs,

Amber


Geef een reactie

%d